Kolmivuotias Bitcoin-kouluttaja puhuu salaustilaisuudessa

Vuoden 2017 härkätaistelussa syntynyt Lily Knight on varhainen adoptoija useammalla kuin yhdellä tavalla.

Vaikka Lily Knight ei välttämättä ole vielä tarpeeksi vanha kirjoittaakseen „kryptovaluutta“, hän vie jo ihmisiä kouluun Bitcoinin suhteen

Ennakkotallennetussa videoviestissä – koska se oli mennyt nukkumaanmenonsa – virtuaalisille osallistujille Tulevaisuuden naiset -salakirjoitus- ja blockchain-konferenssissa maanantaina, Lily tarjosi viattoman innostuksen Bitcoinista ( BTC ) käynnistää kansainvälinen naispäivä. Kolmen vuoden ikäinen, mainostettu „maailman johtavaksi kryptovaluutta-asiantuntijaksi pikkulasten tilassa“, oli virtuaalitapahtuman nuorin puhuja.

„Olen ollut HODLer koko elämäni“, Lily sanoi huojuttaen päänsä sivulta toiselle. „On niin hienoa nähdä naisia ja tyttöjä kryptovaluuttatilassa. Meille on tärkeää, että meillä on valtuudet taloudellisiin futuureihin.“

Kuvakaappaus tulevaisuuden naisista

Vaikka vanhemmat todennäköisesti auttoivat lausuessaan joitain taloudellisia ehtoja, Lily meni aiemmin puolivirukseksi salaustilassa julkaistuaan videon, jossa selitettiin Bitcoinin rajoitettu tarjonta Skittles-karkkien avulla. Gemini-perustaja Tyler Winklevoss kiitti Lilyn selitystä digitaalisesta valuutasta sanoen , että hän „ymmärtää Bitcoinia paremmin kuin useimmat keskuspankkiirit“.

Vuoden 2017 härkätaistelussa syntynyt Lily aloitti online-näyttelyn vanhempiensa kanssa osana karanteeniprojektia elokuussa 2020. Hänen isänsä on kiusannut lisää jaksoja salausvaluutasta ja lohkoketjusta ja toivoo voivansa osallistua itse tulevaisuudessa konferensseihin.

Vaikka Lily on varmasti yksi salausalueen nuorimmista äänistä, hän ei suinkaan ole ainoa lapsi, joka HODLing. Viime kuussa Teslan toimitusjohtaja Elon Musk kertoi ostaneensa Dogecoinin ( DOGE ) 9 kuukauden ikäiselle pojalleen kanadalaisen muusikon Claire Elise Boucherin, joka tunnetaan paremmin nimellä Grimes. Miljardööri Mark Cuban ilmoitti ostaneensa 5 dollarin arvoisen DOGE : n 11-vuotiaalle pojalleen Jakelle.