Bitcoin till 180 000 dollar kan hända detta årtionde beroende på denna enda faktor

Enligt Weiss Cryptocurrency betygsplattform kan priset på Bitcoin handla nära $ 180 000, vilket för närvarande är 20 gånger vad det för närvarande är värt. I korthet framgår vidare att detta kan hända inom de kommande tio åren, vilket innebär att Bitcoin eventuellt kan stiga till det nämnda priset mellan nu och 2030.

Men vad garanterar att detta kan hända?

Efterfrågan. Weiss har objektivt sagt att om Bitcoin Era kunde imitera en tredjedel av guldens säkra hamnverksamhet, vilket i princip innebär att om Bitcoin kunde dra in företag av alla slag för att bero på tillgången som en säkring mot andra finansiella butiker med värde, så skulle Bitcoin stadigt kunna ökning i värde till nämnda belopp.

Detta kommer emellertid sannolikt att kräva mindre volatilitet och en ökning av efterfrågan på att hjälpa Bitcoin att snabbt bygga upp detta rykte, som en mycket pålitlig butik med värde

Men en viktig hinder mot detta enligt Weiss är att investerare har en kultur för att köpa Bitcoin endast när priserna sjunker, vilket beror på varför Bitcoin pris för närvarande upplever stagnation.

Trots det faktum att topp Bitcoin-investerare, populärt kända som valar, har ökat med 2% sedan halveringshändelserna, orsakar prisstagnationen en nackdel i det mycket efterlängtade långsiktiga Bitcoin bull run.

Fortfarande tar det inte bort det faktum att investeringsintresse har ökat genom den globala COVID-19-pandemin, vilket fortsätter att visa att investerare börjar lita på och förverkliga Bitcoin inbyggda potential, oavsett den aktuella marknadsprisrörelsen. Med att Bitcoin överträffade guld under den senaste månaden med 5,9% i vinst, medan guld sjönk med 1%, är det möjligt att Bitcoin kan bibehålla titeln som den bäst fungerande tillgången för resten av 2020.

Samtidigt uttryckte vissa användare sin oro över möjligheten att Bitcoin: s avgiftsavgifter tar en samtidigt uppgång om handelspriset skulle uppfylla det märket.

En bekymrad Twitter-användare kan citeras och säger „På $ 180 000 per BTC, vad skulle priset vara för att handla $ 100?“ och en annan svarade genom att antyda att Bitcoins standardstruktur kan leda till en ökning av avgifterna samt en försening i transaktionsbehandlingen som kan ta så lång tid som en vecka.

Det sistnämnda svaret speglar det faktum att; ju högre intresse för Bitcoin, desto större avgifter tas ut.

Seoul bitcoin-grundare Ruben Somsen hade öppnat ungefär detta förra året och sagt:

„Så länge fler blir intresserade av bitcoin kommer avgifterna oundvikligen att stiga.“

Detta har varit Bitcoin: s verklighet sedan starten och under 2019 tog avgifterna en uppgång från $ 0,50 till $ 1 och $ 2 efter ett betydande prisuppdelning. Även om avgifterna efter halvering har sjunkit från $ 6,65 till ett början i genomsnitt på 0,56 $ från 20 maj till 14 juni hade transaktionsräkningen också minskat.

I allt detta har handelsexperter fortsatt att hämma på det faktum att mer än någon annan underliggande bearish faktor kan Bitcoin göra ett hausseartat prisavbrott inom de kommande 6 månaderna.