BITCOIN IS SLECHTS 17% VERWIJDERD VAN HET INSTELLEN VAN EEN NIEUWE MAANDELIJKSE ALL-TIME HIGH.

  • Bitcoin heeft de afgelopen weken een sterke rally gehad, met een stijging van maar liefst $12.500.
  • Zelf blijft BTC nog steeds ver onder de $20.000 die het eind 2017 had vastgesteld.
  • De cryptocurrency is echter slechts 17% verwijderd van het instellen van een nieuwe maandelijkse kaars hoog.
  • Bitcoin Het plaatsen van een nieuwe all-time high op de maandelijkse grafiek zal alleen maar het idee versterken dat de macro-beer trend voorbij is.

BITCOIN IS A MERE 17% AWAY FROM A NEW MONTHLY HIGH: ANALYST

Bitcoin is dagen verwijderd van het sluiten van zijn prijskaartje voor de maand augustus.

Als Bitcoin op het huidige prijsniveau sluit, zal het de op één na hoogste maandelijkse kaars ooit sluiten, wat op zichzelf al opmerkelijk is. Maar analisten hopen dat de activa in de komende week hoger komen te liggen om de hoogste maandelijkse sluiting ooit te markeren, boven ongeveer $13.800,

Commentaar over hoe Bitcoin zich moet verzamelen met „slechts“ 17% om een nieuwe maandelijkse high in te stellen, het hoofd van de technische analyse bij Blockfyre said:

„#Bitcoin heeft deze maand slechts een 17%-pomp nodig om beide de hoogtepunten van 2019 te halen, maar ook om zijn hoogste maandelijkse close in de geschiedenis te hebben! We zijn zo dicht fam! We zijn zo ongelooflijk dichtbij. Laten we de maand afsluiten met een knal!“

Analisten die zeggen dat Bitcoin boven de maandelijkse all-time high en de werkelijke high van 2020 zal zijn opmerkelijk voor stieren.

Ze zeggen dat het zal bevestigen dat Bitcoin zich in een macrostiertrend bevindt die BTC uiteindelijk met 20.000 dollar boven de werkelijke hoogte zal brengen.

BULLS ARE ALREADY IN CONTROL

Bitcoin blijft onder de all-time highs op de maandelijkse grafiek en de dagelijkse grafiek, respectievelijk $13.800 en $20.000. Toch hebben analisten bepaalde stieren al de controle over deze markt.

Raoul Pal, een voormalig hoofd van Goldman Sachs‘ Europese verkoopafdeling voor hedgefondsen, zei eerder dit jaar dat hij meer dan ooit tevoren bullish is op Bitcoin.

Hij haalde zowel de technische als de fundamentele aspecten aan om zijn optimistische sentiment te ondersteunen.

Aan de technische kant van de zaak merkte hij op dat Bitcoin Trader boven een centraal vaandpatroon had gebroken dat de prijsactie gedurende drie jaar heeft beperkt. De lengte van dit technische patroon suggereert dat er veel belang aan kan worden gehecht.

Aan de fundamentele kant van de zaak wees Pal erop dat Bitcoin de enige troef is die de groei van de balans van de G4 wist te overtreffen. Terwijl historische rendementen het toekomstige traject van een bedrijfsmiddel niet bevestigen, denkt Pal dat dit een teken is dat Bitcoin een waardeopslag is.

Mike McGlone, een senior goederenanalist bij Bloomberg Intelligence, is ook optimistisch. Hij denkt dat een aantal macro-trends, samen met positieve technieken en on-chain metrieken, een positieve invloed zullen hebben op deze ontluikende markt.